Nitra - leden 2019

Na třídenní výstavu do Nitry jsme se vypravili s naší nejmladší (Milka MAPA). Byla to naše první mezinárodní výstava  a Milka měla první den trošku problém s vnitřním prostředí potrápily nás i pověstné plechové kryty kabelových žlabů. Výstavy se zůčastnil opravdu velký počet vystavovatelů a celé tři dny vládla velmi pěkná a přátelská atmosféra. O to víc nás těší dosažené výsledky ve třídě mladých

25.1.2019 - V3 - rozhodčí Lozić Željko (SRB)

26.1.2019 - V1,CAJC,BOS - rozhodčí Korózs András (HU)

27.1.2019 - V1,CAJC - rozhodčí - Viguzov Igor (ME)

 

Nitra 26.1.2019 - BOB a BOS

(za fotku děkuji Vlastislavu Adamíkovi)

Pribylina 2017

Po výstavní přestávce v délce víc jak dva roky jsme vyrazili s Bertem na výstavu. A když už, tak rovnou do "jámy lvové", do Pribyliny. Krom hodnotných zážitků jsme přivezli V3 a V2,res.CAC ve třídě šampionů s pěknými posudky. Nebylo to ovšem to jediné, co jsme si ze Slovenska přivezli. Cestou domů řady naší CHS rozšířila Erra Dolina Pilná :)

 

Erra Dolina Pilna resized

Nemáme štěnda :(

Ač jsme dělali všechno co bylo v našich silách, tak se nám bohužel nepodařilo holky udržet. Už když se narodily císařským řezem, tak nevážily ani 200g. Jedna se s námi rozloučila v neděli ráno, druhá ta větší začala nabírat, ale bohužel to vzdala v pondělí večer. Jsme z toho všichni hodně smutní, ale příroda to tak asi chtěla.

Máme štěnda!!!

Naše vysněná štěnda jsou na světě. Určitě jsme si pro ně představovali jednodužší cestu na svět, ale nakonec máme dvě krásné čilé fenky, které nám dělají velikou radost.

Informace o nich najdete zde Vrh "A"

Fotky vám budeme postupně přidávat do této fotogalerie